keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Rakkautta isoäidille

Saavuimme viime yönä kahden viikon häämatkaltamme Turkista ja pääsin vihdoin luomaan oman blogini. 

Mrs. H. on syntynyt :)

Käsityöt. Käsityöt. Käsityöt. Niistä ei saa koskaan tarpeekseen: uusia ideoita saa lähes kaikkialta, minne vain silmänsä kääntää. Tällä käsityöläisellä toki jäävät välillä käsityöprojektit kesken (voisin väittää, että muillakin käsityöläisillä käy välillä näin), mutta kyllä ne aina lopulta päätökseen saadaan - uudelleenmotivoitumisen myötä :)

Tämän aamun varhaisina tunteina syntyikin lisää isoäidinneliöitä - uusin väriyhdistelmin. Isoäidinneliöt pyörivät nimittäin käsissäni melko usein: rakastan niiden simppeliyttä, mutta myös niiden suloisuutta ja moni-ilmeisyyttä.Tällä kertaa näistä Seitsemän veljeksen langoista syntyy kapea peite sänkymme jalkopäähän. Kahden viikon ero puikoista ja virkkuukoukusta teki nimittäin pahaa, ja eniten kaipasinkin (kissojemme lisäksi) virkkuuhommia ulkomaanmatkan aikana!

Nämä neliöt ovatkin hieman pienempiä: tein 3.5 koukulla kuusikierroksisia neliöitä (10cm*10cm) - ja juuri sopivan söpöjä ovat! Keskusväri (Seitsemän veljeksen Raita) valkkaantui juuri sen raikkauden vuoksi ja mustat reunat vain korostavat keskustan pirteää sävyä. En halunnut vielä ottaa käyttöön kunnon syksyn värejä, vaan halusin tuoda asuntoomme hieman pientä kesän raikkautta :)


Päivittelen projektin etenemistä pikkuhiljaa - sitä mukaan, kun neliöitä syntyy, silitykset on saatu pois alta ja neliöt pääsevät kiinnittymään toisiinsa :)


2 kommenttia:

 1. Isoäidin neliöt on niin ihania! Minulla on kesken yksi isoäidin neliö- peitto. Kädet syyhyäisi siihenkin, muta nyt rankaa työsuma, kunhan se hellittää, niin pitää sitäkin työstää kaiken muun ohella :O)
  Ja PS. Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti läytyy jotain inspiraatioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neliöt = <3 Minä päätin nyt virkata tuon päätypeiton ensin valmiiksi ja jatkaa sitten villasukilla yms. Väliin mahtuu toki pikkuprojekteja kuten magneetteja (seuraavaksi nappimagneetit) ja sytykeruusuja :) Ja blogistasi löytyy varmasti paljon inspiraatiota!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)