sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tauko isolla T:llä

Nyt on blogi jäänyt puolen vuoden tauolle opiskelukiireiden ja kirjoittajan saamattomuuden takia -.- Mutta täällä ollaan taas, täynnä uutta virtaa, jota voisi aloitettujen näpertelytöiden/projektien määrästä päätellen jakaa vailla muillekin!

Mutta nyt tulee esittelyyn uusin projekti, jota tein tässä harvakseltaan viikon ajan :) Eli virkkasin ja ompelin meidän perheen kissatytöille oman pedin. 

Tästä se kaikki lähti :) Mutta hmm. Missä miehen huomio? No TV:stä tuli formuloita, että tartteeko ees arvata...

Kun keriä saatiin tehtyä tarpeeksi , niin tästäpä se sitten pikkuhiljaa lähti etenemään!


Tämän jälkeen edettiin kohti laitoja ja lopulta tyynyn ompeluun asti. Valitettavasti en muistanut ottaa ompeluvaiheista kuvia - yritin vain saada tyynyn nopeasti käsistä pois, lähti meinaan sitten sen verran pöllyävää karvaa tuosta kankaasta, että lattia ja vaatteet näytti ihan kuorrutetuilta! :/ Mutta kyllä se peti sitten siitä valmistui lopulta!

Kuvissa tuota tyynyä ei ole vielä ommeltu kunnolla kiinni koriin (ei muuten olisi tarvinnut, mutta kun en tehnyt tyynystä tarpeeksi napakkaa), ja se saattaa joistakin kohtia hieman vielä lörpöttää. Mutta olen tähän eilen valmistuneeseen koriin kyllä tyytyväinen ja tytötkin oli myös. Tyynystä tuli hieman liian korkea, mutta onneksi nuo tytöt sitä painaa pikkuhiljaa parempaan muotoon! Molemmat siinä yöllä useammankin tunnin nukkuivat, ja juuri ja juuri mahtuivat siihen yhtä aikaa! :) Korista siis piti tulla alunperin niin iso, että siihen mahtuvat molemmat yhtä aikaa aivan hyvin, mutta kude meinasi loppua kesken, ja päätin sitten tehdä vähän pienemmän - mutta eipä se näyttänyt tyttöjä haittaavan!

Kohta 2v. Saimi testailee uutta petiä.

Kori on siis tehty valkoisesta kuteesta, jota kului suurinpiirtein 2 kg. Halkaisijaltaan tuo kori on 41,5 cm ja laidat noin 10,5 cm korkeat. Korin virkkasin 7mm koukulla. Tyynyn ompelin tuollaisesta pehmeästä, pörröisestä kankaasta (löytyi Eurokankaasta) ja kangasta meni tuohon tyynyyn noin metrin verran. 


Tästäpä tämä nyt sitten taas lähtee - käsitöiden kuvaaminen ja kaiken kivan uuden ideointi. :)

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tytöt kyllä tuntuu tykkäävän siitä; sehän tässä tärkeintä!

   Poista
 2. Excellent web site you've got here.. It's hard to find
  good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you!
  Take care!!

  my blog: Honda Motorcycle Parts Online

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)